Woooaaah

Wat een wedstrijd! Tijdens het eerste quart zette Orly Maasmechelen zo onder druk dat ze onze microben enkel konden stoppen door fouten te maken.
De 5 ploegfouten werden dan ook snel bereikt, maar helaas konden de vrijworpen niet verzilverd worden. Tot in de 7° minuut was het 0-0, daarna was het
de Maasmechelse 15, stak er qua lengte met kop en schouders bovenuit,  die zorgde voor 14-2. Ook het 2° quart speelden Orly lekker mee, Maasmechelen
kon niet zo vlot scoren als in de heenwedstrijd. Als Orly wat meer geluk had gehad dan had de score er anders uitgezien, 19-6.
Na de rust bleef Orly gaan, en ja… eindelijk, voor de eerste keer dit sezoen konden de benjamins een quart winnen: 4-14.
Ook tijdens het vierde quart werd Maasmechelen onder druk gezet, maar de afwerking van Orly liet wt te wensen over, 10-6.
Dit was de beste wedstrijd van het seizoen, de jongens en meisje 🙂 zijn er blijven voor gaan en maakten het Maasmechelen zeer moeilijk!
Dit belooft voor de volgende thuiswedstrijd tegen Lummen B
Resultaat : 47-28
Coach : Anton Reygel
Spelers : Broeders Daan, Knol Timon, Leessen Thomas, Linssen Floris, Mangelinckx Vincent, Peters Thomas, Polus Daan, Swinnen Kyras