Moeilijke start.

Eindelijk was het zover, Orly On Wheels kon voor het eerst aan de slag in de competitie dit seizoen. We deden dit via een eigen organisatie in Hamme. Er waren 3 teams aanwezig: Leuven Bears On Wheels (LBOW), BC Lede en Orly On Wheels. Elk team speelde 2 wedstrijden.

 

Wedstrijd: LBOW – Orly On Wheels: 48-42
Wij hadden de openingsmatch tegen Leuven. We kenden een trage start waardoor we al snel een achterstand dienden in te halen. Enkele missers van ons brachten de score na de 1e periode op 13-8. Maar in de 2e periode was het spelbeeld omgekeerd. Onze shots lukten deze keer wel en de verdediging zat goed waardoor de 2e periode in ons voordeel uitdraaide, en we gingen rusten bij 22-22.
Na de pauze bleven we op dit elan voortgaan en we bouwden een kleine voorsprong uit van 2 punten op het einde van de 3e periode: 34-36. We dachten dat we in onze goede flow zaten, maar neen, onze 4e periode kende een desastreuze start. LBOW pakte snel uit met een 6-0, waarna een time-out werd genomen om terug rust en concentratie te brengen in de gelederen. Maar dit had niet de verhoopte uitwerking. Onze verdediging klopte bij momenten van geen kanten meer en aan de overkant vielen onze shots niet meer binnen (14-6 tussenstand).
LBOW was dan ook de verdiende winnaar. Maar al zeggen we het zelf, er zat meer in voor ons. De werkpunten dienen we dus op training bij te schaven.

Punten (en fouten):
Sam: 6 (en 0) ; Yasmine 0 (en 0) ; Mario 4 (en 0) ; Cindy 4 (en 1) ; Cliff 0 (en 4) ; Bert 16 (en 0) ; Arne 12 (en 3)