Moeilijk

KBBC Miners Beringen B – Orly Hasselt
Fouten : Orly 13, Beringen 7
Quarters : 7-12, 8-8 (rust 15-20), 3-16, 6-10
Vrijworpen : Orly 2/6
Eindstand : 24-46
Coach : Peter Tournelle
Spelers : Eren Karabulut, Daan Polus 4, Thomas Peters 2,  Stef Piron, Noah Dols 8, Tristan Distelmans 4, Goya Seurs 2, Louis Kreemers 10, Thomas Leesen 8, Jano Russo, Beglik Mustafa 8.

Ik vond dat het een moeizame wedstrijd was met de nodige onrust. Ondanks we meestal voorgestaan hebben was het een wedstrijd die zeer snel zou kunnen omkeren. En dit mocht tijdens deze wedstrijd niet gebeuren aangezien we echt wilden winnen.
Het verloop van de wedstrijd verliep matig, er werd niet echt georganiseerd gespeeld doch bij momenten ging het dan wel weer vlot door mooie give and go´s van meerdere spelers. Ook vergat men soms voor de score te gaan en was men teveel geconcentreerd op wat men moest doen.
Toch enkele opstekers zijn, dat Louis Kreemers zijn eerste double-double te pakken heeft met maar liefst 16 rebounds en 10 punten. Zou hij zijn ritme gevonden hebben voor de rest van het seizoen?  Natuurlijk mogen we de rest van de ploeg niet vergeten die ook telkens hun steentje bijdragen zoals het in een team hoort.
Groot werkpunt is wel onze verdediging die redelijk passief is geworden ten op zicht van andere wedstrijden. Maar er is nog tijd genoeg om hier aan te werken.
Naast scoren hebben we ook zeer sterk gerebound, we waren als ploeg goed voor 63 rebounds.
Topprestatie van de pupillen.