Het succes van onze vriendjestraining

Dinsdag 21 mei organiseerde Basketbalclub Orly Hasselt een vriendentraining. De microben (tot 10 jr) en de premicroben (tot 8 jr) mochten hun vriendjes, neefjes, nichtjes… uitnodigen om eens mee te trainen.

Er werd uitbundig ingegaan op deze uitnodiging. De coaches hadden hun handen vol om de enthousiaste groep in toom te houden! Zo kon iedereen kennismaken met de basisbeginselen van het basketspel. Na de training werden alle spelertjes (en ook de mama’s en de papa’s) getrakteerd op overheerlijke pannenkoeken! Hopelijk hebben alle nieuwelingen de microbe te pakken en zien we ze terug op een volgende training!

Maar ook voor deze ploegen zoeken we nog spelers : de kadetten (tot 18jr), de miniemen (tot 16jr) en voor de pupillen (tot 14 jr). Heb jij zin om met ons mee te doen kom dan naar onze trainingen of mail naar info@orly-hasselt.be. Misschien ben jij wel de nieuwe Kobe Bryant of Michael Jordan!

De trainingen gaan door in de Sporthal Alverberg in Hasselt vanaf 17u00, dit seizoen trainen we nog tot 30 mei en eind augustus beginnen we opnieuw.