Einde-Seizoens-Feest in de krant

Het basketseizoen is ondertussen ten einde. Tijdens de maand mei werd er nog wat getraind door de verschillende teams, waarna iedereen zich klaarmaakt voor de laatste toetsen en examens om daarna aan de welverdiende vakantie te beginnen.

Tijdens het voorbije seizoen hebben de Premicroben (U8) kunnen deelnemen aan enkele Peanuts-tornooien. Dit zijn wedstrijdjes van 3 tegen 3, hier worden geen scores bijgehouden en iedereen mag en moet meespelen. Zowel de kinderen als de ouders zijn zeer enthousiast over deze formule. De Microben (U10) hebben op provinciaal niveau wedstrijden gespeeld, de eerste ronde was een zware leerschool maar tijdens de tweede ronde werden bijna alle wedstrijden gewonnen.

Volgend seizoen zullen ook de Benjamins (U12) wedstrijden gaan spelen.

Om het schitterende seizoen op een spetterende manier af te sluiten organiseerde Orly een Einde-Seizoens-Feest. Op zaterdag 8 juni werden alle spelertjes door Orly uitgenodigd in de binnenspeeltuin Kinderrijck in Bilzen. Hier hebben ze uitbundig kunnen ravotten en kunnen smullen van frietjes of pannekoeken, terwijl de ouders op het terras konden genieten van de zon!

Heb jij ook zin om deel uit maken van deze toffe bende? We beginnen opnieuw te trainen op 6 augustus vanaf 17u00 in Sporthal Alverberg. Wil je meer informatie stuur dan een mail naar info@orly-hasselt.be

Bron: HBVL