Eén superhelft is niet genoeg…

Een wedstijd op zondagmorgen tegen de één van de sterkste ploegen van de reeks, das altijd iets speciaals…
Orly begon met sterk aan deze match, Heusden werd vlot opgevangen en onder druk gezet en de nummer ‘4’ werd goed aan banden gelegd.
Defense en aanval zaten goed, alleen de afwerking kon iets beter… er werd maar aan 75% gescoord.  Als alle kansen benut werden… tja dan was het verschil na twee quarters nog groter geweest en was Heusden helemaal uitgeteld. Q1 : 14-12 en Q2 : 18-14. We gingen dus de rust in met 32-26.
Iedereen zag al een mooie overwinning in de lucht hangen, want dit was toch één van de betere helften die de benjamins tot nu toe gespeeld hebben.
Maar zoals het spreekwoord zegt : “het kan verkeren…”.
Het derde quart was niet om aan te zien, niets ging nog, passing, defense… Heusden maakte hier natuurlijk gretig gebruik van en kon zo in de derde quart een grote kloof slaan, 4-19.
Het vierde quart was beter maar toen was het kalf reeds verdronken, 10-10.

Quarters : 14-12, 18-14 (rust 32-26), 4-19, 10-10
Eindstand : 46-55
Coach : Kevin Triki
Spelers : Broeders Daan, Kocygit Bunjamin, Kreemers Louis, Leesen Thomas, Peters Thomas, Plessers Arthur, Polus Daan, Polus Tim, Swinnen Kyras.