Alweer bijna….

12 spelers bij Orly, 12 spelers bij Stevoort, basket leeft toch nog in Hasselt! Ook deze keer moesten de microben niet onder doen voor hun tegenstander, maar toch kon Stevoort in het eerste quart uitlopen tot 2-6.
De bal werd vlot rondgespeeld en er werd goed gespeeld vanuit defense. Dit leverde veel kansen op, maar er werden er maar 3 verzilverd in het tweede quart : 6-6.
Na de rust was het even spannend, de microben gaven zich volledig. Maar ook nu speelden ze soms te overhaast waardoor ze faalden in de afwerking. Quart 3 : 4-6
Moe, maar met veel zin en de wil om het laatste quart te winnen begonnen ze aan het vierde quart. Kyras zette nog wat speeddribbles in en in defense vocht Arthur voor elke bal. Maar ook nu eindigde deze quart gelijk, 4-4.
Een prachtige wedstrijd van onze microben, een overwinning zit er aan te komen. Maar toch nog blijven oefenen op de afwerking!
Coach : Noor Dobbelaere
Spelers : Broeders Toon, Crombez Noemie, Karabulut Eren, Knol Isaline, Linssen Floris, Mangelinckx Vincent, Peters Thomas, Plessers Arthur, Polus Tim, Swinnen Kyras, Vandebeek Sam, Wouters Rhune