Oefenen in de avonduren – Deel 1

Oefenen in de avonduren – Deel 1

Hulshout, 2 september 2023

Waar we vorige week vroeg in de morgen aan mochten treden doen we dat vandaag in de avonduren. Drie wedstrijden staan ons te wachten waarin we weer goed kunnen oefenen en wedstrijdritme kunnen op gaan bouwen Ook vandaag zijn we met 11 spelers present. Alexander zit voorlopig in de lappenmand met een afscheurde pees.

Orly Hasselt @ Bilzerse BC

De eerste wedstrijd treffen we Bilzerse BC. Bilzerse is vanaf het begin beter bij de les dan wij. Wij missen scherpte in de verediging en moeten ons duidelijk nog even aanpassen aan toernooiregels als direct ingooien zonder tussenkomst van de scheidsrechter, geen vrije worpen maar een punt voor de tegenstander en tijdens het spel doorwisselen.

Maar de mannen worden op tijd wakker  om aan te haken en zelfs even stiekem op voorsprong te komen (12-13). De krachtsinspanning om weer in de wedstrijd te komen breekt ons in het tweede deel van de wedstrijd op. We zien Bilzerse bij ons weglopen (34-16). We sluiten wel weer positief af en pikken nog 2 puntjes van onze achterstand af, al was de wedstrijd op dat moment natuurlijk al gespeeld.

Eindstand
Orly Hasselt @ Bilzerse 38-22

Sterrencast
Arne Neven
Ferre Van Den Bergh
Kieran Dubois
Loïc Dupont
Maarten Nootens
Mathias Fransen
Mathis Achten
Matz Hovens
Ruben Wiertz
Tijmen Pillards
Yantho Pollé