Tweede helft in overdrive

KBBC Zolder A – Orly Hasselt
Fouten : Orly 13, Zolder 18
Quarters : 4-7, 9-7 (rust 13-14), 7-14, 8-16
Vrijworpen : Orly 4/20
Eindstand : 28-44
Coach : Peter Tournelle
Spelers : Karabulut Eren, Polus Daan 11, Thomas Peters 7, Stef Piron 2, Russo Jano, Distelmans Tristan 5, Dols Noah 6, Beglik Musta 13

Vorige wedstrijd was de score 42-25 en nu 28-44. Wanneer je enkel naar de score kijkt zou je denken dat er heel weinig of geen vooruitgang is gemaakt. MAAAAAR IEDEREEN zal bevestigen dat er al meer structuur en een betere shotselectie is ten gevolge van het beter bewegen zonder bal en passing. Defensief zijn we nog steeds ver van waar we zouden kunnen staan aangezien defensief puur de wil is en werken en interne communicatie. Aanvallend hebben we het nog steeds moeilijk met de makkelijkere puntjes en vrijworpen maar we hebben nog tijd TOT DE 2E RONDE.
Drie spelers die me zijn bijgebleven deze wedstrijd en hopelijk dit niveau kunnen doortrekken naar de rest van het seizoen zijn : Beglik Mustafa aka Musti met zijn double-double 13 punten en 10 steals, dan Polus Daan die zijn rol als spelverdeler begint op te nemen in combinatie met scorend drivend vermogen 11 punten en tenslotte Noah Dols met flitsende drives inclusief afwerking -6 punten- en zijn gekende defensieve arbeid -7steals-.
Nu is het aan de rest van de ploeg om ervoor te zorgen dat ze de volgende wedstrijd opvallen door elk hun kwaliteiten aan te spreken.
Sportieve groeten aan de aanwezige supporters, die gerust ook meer van hen mogen laten horen en de personen die telkens instaan voor de tafel en nu ook voor de scouting meer bepaald: Polus Gert en Anja Thys.
Groeten, Peter.