Sterk gestart

Alverberg – De basis van deze overwinning werd in de eerste minuten gelegd toen wij over 9-0 tot 17-4 uitliepen. Bilzen speelde nadien aardig mee, maar vormde nooit een echte bedreiging.

Derde thuismatch, alle drie gewonnen, maar dit was de eerste waardige tegenstander. De bezoekers werden in de aanvangsfase onder de voeten gelopen en ondanks de 5 op 10 bij de vrijworpen totaliseerden wij toch 28 punten na het eerste quartje. Betere defense aan twee kanten maar aan de rust (41-29) was onze voorsprong nog steeds mooi intact. Met coach Mark tussen de lijnen werd het verschil zelfs uitgediept naar 55-31 en toen ging de riem eraf. Nog weinig concentratie en een heel rommelig laatste quart waarin de bezoekers heel wat van hun achterstand afknabbelden.

Quarters: 28-20, 13-9, 19-12 en 9-18.
10 op 25 vrijworpen:  Illya 1 op 4, Tom 3 op 8, Bert 0 op 2, David Vanlaer 1 op 4, David Van Iseghem 3 op 5, Wim 2 op 2.
5 driepunters: Dami 2, Tom 1, Joris 1, David Vanlaer 1.
Foutenlast: Orly 19, Bilzen 20
Afwerking: Tom 24, Dami 12, David Van Iseghem 9, Illya 9, Wim 6, David Vanlaer 4, Joris 3, Bert 2.  Mark en Maarten scoorden niet. Winfried en Arno niet beschikbaar.