Quarters : 10-8, 15-3 (rust 25-11), 7-9, 6-9
Vrijworpen : Orly 2/16
Eindstand : 38-29
Coach : Peter Tournelle
Spelers : Polus Daan, Stef Piron, Distelmans Tristan 2, Dols Noah 8, Seurs Goya, Kreemers Louis 9, Leesen Thomas 4, Beglik Musta 15.

Voor de wedstrijd waren er toch enige sporen van zenuwen bij onze spelersgroep en terecht aangezien we de vorige wedstrijd verloren waren met 35-26.

Eenmaal het startsignaal gegeven was, bleek dit echter totaal overbodig. De 1e twee quarters waren echt een enorme sprong voorwaarts in vergelijking met de start van het seizoen. Elke doelpoging was mooi uitgespeeld  en dit in combinatie met een goede balcirculatie en stevige verdediging. Ruststand 25-11.
Dit had ik dan ook tijdens de helft hun gezegd en toen liep het mis. Verdedigend was er geen spoor van gezonde agressiviteit meer te bespeuren en aanvallend vonden we elkaar niet en dit ging zo verder tot de laatste drie minuten van het 4e quarter. Zo hebben we met veel geluk de score tot een positief einde kunnen brengen 38-29. Het omgekeerde dus van de wedstrijd in Lommel.

Thomas Leesen heeft de laatste matchen last van een dipje maar ben er van overtuigd dat dit de volgende wedstrijd opgelost zal worden. Positieve punten van de spelersgroep zijn dat Louis Kreemers zich eindelijk begint te vestigen als de atleet die hij kan zijn. Noah Dols blijft constant maar zou mits zijn vrijworpen op te schroeven niet enkel verdedigend maar ook meer aanvallend aanwezig kunnen zijn. Musti was weer overduidelijk aanwezig deze wedstrijd aanvallend en verdedigend. Deze wedstrijd slaagde hij er zelfs in een triple-double te behalen: 15punten, 12rebounds en 10 steals.
Moesten onze vrijworpen eens binnenvallen zouden we de o zo begeerde kaap van 50 punten makkelijk kunnen halen. Maar we voelen het allemaal -spelers en supporters- dat dit eraan zit te komen. Wie weet met wat extra aanmoediging dat het wat sneller gaat dan verwacht – hint hint….

Eindconclusie van de wedstrijd was dus een flitsende eerste helft en een toch wel teleurstellende tweede helft. Kan niet wachten op een volledige optimale wedstrijd vooral omdat het er overduidelijk ´´in´´ zit.